11.9.2010

There are ghosts in my mind, ghosts who are whispering into my ear that the dream is true

The apartment we went to see yesterday is coming into my mind now. All the time. I'm looking the pictures of it.

Dreaming.

Arranging our furniture there. Hearing myself walking on those wooden floors in the apartment. Smelling the food in the kitchen. Am I really having fever? Or does it mean that we should somehow get the money for it and just leave the best offer?




6 kommenttia:

  1. Joo, hei, kyllä! Täysi kannatus, täältä ilmoittautuis heti kaks kotih... au pairia hommiin! Tubbsi ja mää.

    VastaaPoista
  2. Minä niin murustun tänne lattioille räkälammikkoon. Sydämestä ottaa. Se olis unelma (unelma vuoden päästä alkavalla putkiremontilla ja unelmalla, jota eräät ystävät havittelee myös). Raastavaa.

    VastaaPoista
  3. Se on paha paikka kun ihan sydämestä ottaa. Minun kyllä tekis mieli kannustaa hommaamaan ne rahat ja tekemään tarjous! Nythän kannattais lainakin sitoa pitkään korkoon, kun sanotaan, että saisi vaikka 10 vuotta jollain kolmella prosentilla!
    Mutta tiedän, on se hurja leap of faith! Putkiremontit ovat aivan kamalia, toisaalta sitten saa samaan syssyyn haluamansa kylppärin! Jos teillä vain on paikka mihin evakuoitua remontin ajaksi (tuon kokoisessa putkiremppakämpässä ei voi asua, believe me) niin go for it, sanon minä!

    VastaaPoista
  4. Kyllä mä olen jo mielessäni käynyt sukulaiset ja kaverit, joiden luona voisi vuoroviikoin majoittua... tai sitten täytyy vuokrata joku solukämppä kolmeksi kuukaudeksi ja nyhjätä siellä. Mennään vielä maanantaina katsomaan paikkaa uudestaan ja en usko, että voidaan ohittaa tuota paikkaa ilman tarjousta.

    Se on ihana ja me molemmat jo nähdään unta siitä.

    VastaaPoista
  5. Uiuiui, kuulostaa hurjalta, kuulostaa ihanalta! Oottehan te jo niin pitkään kierrelleet paikkoja, että tiedätte mitä haluatte. Tai ainakin sydän tuntuu tietävän. Ja kolme kuukautta menee nopeasti. Minä tiedän! Se on ohi yhdessä hujauksessa, joten ne kuukaudet voi viettää missä vaan. Kerro lisää kämpästä! Laita kuvia!

    VastaaPoista
  6. En uskalla puhua tästä sen enempää. Mä en oo ehkä ikinä jännittänyt, mitään näin paljon. Kerron sitten KAIKEN, kun on kerrottavaa. :)

    VastaaPoista