28.9.2010

Feeding is allowed

En syönyt aamulla aamupalaa. Taaskaan.

Hirveä nälkä töissä jo ennen yhdeksää, mutta eipä hätää! Minulla on sen verran ihana työkaveri, että hän oli ajatellut minua kauppahallissa aamulla. Hän oli ostanut kaksi kappaletta eilisiä croissantteja, joista toisen antoi minulle. Lounasaikaan sain vielä jälkkäriksi eilisen briossin. Voisiko päivä pyöriä paremmin?

No ei!

5 kommenttia:

  1. Sun elämänhallintas rupiaa hiljalleen muistuttamaan mun omaa.

    VastaaPoista
  2. EI AAMUPALAA!? Sinä olet muuten minulle esikuva ihmisestä, joka ymmärtää elämän nautinnot. Mutta mikä masokistinen nautinto liittyy siihen, että ei syö aamupalaa? Itsehän hirttäisin naapurin ruman jo koiran jo rappukäytävässä, jos lähtisin liikenteeseen ilman aamupalaa.

    Nimim pari kuppia teetä maidolla, puolittain itse tehtyä mysliä, banaani ja maustamatonta jogurttia, appelsiinimehu ja vitamiinipillerit. :D Joka ikinen aamu (paitsi viikonloppuisin saatan hifistellä!)

    VastaaPoista
  3. Pyjama, no älä!! Tiedän, että tämä tapa on todella epäterve ja erityisen kummallinen tietäen millainen olin aamuisin esim. opiskeluaikoina.

    Nautin ruoasta ja elämästä iltaisin, mutta aamut ovat viikonloppuja lukuunottamatta melko tahmaista ja epäinhimillistä menoa. Olen ehkä sen verran aamupersoona, että naapurin koira säästyy rappukäytävässä.

    Ehkäpä muuton jälkeen muuttuu vihdoin myös mun aamurutiinit takaisin terveellisemmiksi.

    VastaaPoista
  4. Vastarannan kiiski toi eilisen teeren croissanteja. Briossi oli huippuhyvää! :)

    VastaaPoista