21.9.2010

Hot gym or cold sauna?

Kävin äsken hot jumpassa - hot yogana sitä markkinoidaan, mutta ei tuo kyseinen tunti kyllä joogaa ollut. Tai ainakaan sinne ei kannata mennä sellaisen henkilön, joka toivoo opastus ja asentojen korjausta (huom! kaikki tarvitsevat sitä - paitsi, jos oot guru). 


Kierrän nyt lähi viikkojen aikana erilaisia joogapaikkoja, jotta löytäisin oman paikkani. Body Flow lähti Motivuksesta eikä minulla ole oikein varaa seurata heitä Kaapelitehtaalle. Ajattelin palautua joogan pariin. Hot yoga ei taida olla mun juttu - tai ei ainakaan tuo kyseinen ohjaaja. Hyvä hiki siellä tulee, muttei siitä, että liikkeitä ehtisi tehdä kunnolla vaan siitä, että se huone on lämmitetty haaleaksi saunaksi, n. 40 asteiseksi. 

3 kommenttia:

  1. Meen keskiviikkona kolmannen kerran pitkän tauon jälkeen jookaan. Oon guru. Tuu Eerikinkadulle mukaan. Meijän liikuntasetelit käy.

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti löydät hyvän ohjaajan, taitavat olla kiven alla.

    VastaaPoista
  3. Juu, vielä täytyy jatkaa etsintöjä. Kaksi hyväähän olen löytänyt, mutta muutamia hidastavia tekijöitä on (toinen on joogaopettaja, joka asuu puolet vuodesta Intiassa ja puolet Saksassa. toinen puolestaan vetää body flowta ja on nyt vähän liian kallis). Jatkan siis etsintää ja voisinpa liittyä Lady D seuraanne joku kerta. :)

    VastaaPoista