29.11.2011

Shrivelled

Hoh.

This non-winter is sucking all my good energy. I don't feel taking pictures, I'm in the middle of two books (other is boring, other seems to be good), I'm in the middle of two different knitting projects (they will be ready maybe next autumn).

I feel that I'm in the middle of everything and not heading anywhere. I have no idea, what's going to happen in the coming February. Everything is open and at at the same time everything is settled. Somewhere deeply inside me, I'm also a tiny bit afraid. I wish it will change to excitement.

Oh, I just heard from the radio that Björk is coming to Finland next summer for Flow festival! This day just became a bit brighter!

8 kommenttia:

  1. Elä elä etukätteen sitä putkiremonttia. Väliaikaismajoituksessa on se hyvä puoli, että se löytyy aina. Ja on väliaikaista.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Dada. Arvostan kovin. :)

    VastaaPoista
  3. Hear, hear! Muistan kyllä itekin, miten hermoilin omaa putkiremppaani (vuokralaisen roolissa kylläkin) ja Herwoodiin muuttoa, mutta siellähän oli kivaa loppujen lopuksi! Ja aika menee nopeampaa, kun uskotkaan.

    Ite en oo tehny taas mitään matkavalmisteluja. Heeh, passi pitäs hankkia ja sitä ja tätä. Lentoliput sentään on varattu. En oo oikein vielä sisäistäny sitä, että reippaan kuukauden (!!!) päästä asun jossain Briteissä.

    Ja piristystä: siellä paisto arska!

    VastaaPoista
  4. Älä ainakaan etukäteen sitä remppaa huolehdi. Nyt on marraskuu, luonto säästää energiaa ja niin on tehtävä ihmisenkin. Ota hyviä päiväunia, syö hyvin ja hissuttele. Jos hommat eivät etene, anna olla, aloita uusi vielä kivempi. :D

    Ja kysy vielä kerran avopuolisoltasi, että eikö pinkki ja punainen muka sovi yhteen:

    http://kuppiteeta.blogspot.com/2011/11/enjoy-silence.html

    VastaaPoista
  5. Soile, eikö sulla oo passia? Que? Ja järjesteltävää on varmasti paljon.. :)

    Mielessä on remontin lisäksi monta asiaa ja sellainen tunne, että on keskellä ei mitään, mutta kuitenkin kaikkea. Tulisi jo se joulu. Taidan ottaa Päivi sen hissutteluvaihteen todellakin päälle. Voisipa töissä ottaa päiväunet.

    VastaaPoista
  6. Joskus kun päässä pyörii liikaa mietittävää, sillon ei tiedä mistä lähteä liikkeelle ja kaikki tuntuu entistäkin hankalammalta. :/ Baby steps? Asia yksi kerrallaan? Listoja? :)

    Ja mun passi menee umpeen just sopivasti helmikuussa...

    VastaaPoista
  7. Ma pauvre petite puce!!!
    Mais tu sais il est parfois meilleur d'être au milieu que trop d'un côté ou de l'autre!
    Gros bisous

    VastaaPoista
  8. Oui, merci. Je sais que les choses iront pour le mieux. Gros bisous á toi aussi (et deux pour petit Z).

    VastaaPoista