2.11.2011

Beetroot delicacy


Beetroot is not too often on my plate although I truly like it. Last night I made something good for the dinner: beetroots, honey, blue cheese (as much as you feel to), pine nuts (I roasted them a bit), thyme and salt (only a pinch, blue cheese is salty). 

Slice the beetroots and stack them on the oven casserole. Crumble the blue cheese on top and add the pine nuts and the spices. Cook it in the oven (ca. 180) for about one hour. Eat with a good, fresh rye bread. 

2 kommenttia:

  1. Just ostin tänään kolme kiloa punajuuria, kun alkoi niin tehdä mieli punajuuripaistosta. Mutta voisin tehdä kyllä tällaistakin!

    VastaaPoista
  2. Punajuuripaistos on kyllä ihanuutta sekin. En vain jaksanut alkaa raastamaan punajuuria enkä paistamaan tuntitolkulla paistosta, joten tein tällaisen välimuodon. Suolaa tosin tuohon minun versioon humpsahti vähän liikaa.. illalla janotti.

    VastaaPoista