15.11.2011

Pipe repair

Vuoden epätietoisuuden jälkeen olemme saaneet tiedon, että nyt se putkiremontti alkaa. Jopa jo niinkin pian kuin Helmikuussa. Remontista on tulossa himpun kalliimpi kuin toivoin, mutta samalla rakennetaan taloyhtiöön kaksi saunaa (jee!) ja palohälytysjärjestelmä. 


Ärsyttääpä vain iloisesti se, että meillä olisi ollut jo yksi asukasilta, mutta meille ei ollut tullut kutsua! Kysymyksiä ja epätietoisuutta on niin paljon, että ihan yhdellä puhelinkeskustelulla eivät ne taida selvitä. Riemua ja kiukkua täällä. 

3 kommenttia:

  1. Mulle ei myöskään tullut kutsua vastaaviin kokoontumisiin silloin kevätkesällä, johtui siitä, että ne katsottiin paremmaksi lähettää vanhalle osakkeenomistajalle. Moi. Epätietoisuus ahistaa eniten, mutta putkiremontista voi myös toipua, nimimerkillä "Any day now -81". Tiedätte, missä osoitteessa on aina teille tilaa :) Mutta älkää edes epähuomiossa menkö naapuritaloyhtiöön, kuulin juuri hiljan, että siellä on putkisaneeraus ollut käynnissä viimeiset kaksi vuotta. Moi vaan uudestaan.

    VastaaPoista
  2. Juuri niin ärsyttävää, kun kysymyksiä on miljuuna päässä eikä kukaan anna vastauksia. Pyysin tapaamista. Eipä tullut vastausta. Pelkäävät mua. Voi parat, tietäisivätpä kuinka kiukkuinen J on...

    Ja meidän taloyhtiössä saneeraus tulee kestämään kaksi vuotta. Ou jee. Kiitos majapaikan suojasta. Voi tulla tarvetta.

    VastaaPoista
  3. Mut hei, vaikka saneeraus kestää sen kaks vuotta, teitin kämpässä se kestää vaan sen muutaman kuukauden. :) Toivottavasti! Ja sitten teillä on ihana uusi kylppäri, shakkiruutulattialla. Isoista rahoista kyse ja isoista asioista muutenkin, mutta kyllä ne selviää. Kova kovaa vasten, niin saatte vastauksia.

    VastaaPoista