I love rye bread. Rakastan ruisleipää. Erityisesti sellaista itäsuomalaista: tummaa ja totista. Kotitekoista varsinkin. Sain tänään kassin, jonka sisällä oli muun muassa ruisleipä. Tuore, Kanniston leipomon ruisleipä. Kotiin tultuani kuorin punajuuria ja ajattelin maistaa leipää.
Voi taivas, miten hyvä leipä! Meni siinä maistellessa puolet leivästä eikä punajuuriherkkua ole vielä edes uunista otettu. Taitaa se toinen puolikas mennä sitten punajuurien kanssa. Olen iloinen, että Helsingissä on onnistuttu tekemään näin makoisa leipä. Ei kaipaa kuin voita päälle, vaihtelun vuoksi vähän Oltermannia joka toiselle palaselle.
Huominen ja Lady Dada tuo tullessaan pientä luksusta: Jane Birkin laulaa Gainsbourgia Savoyissa. Tämä taitaa olla se ilta, kun voi laittaa nätin mekon päälle.
:) voi ruisleipä ja Birkinin Jane.
VastaaPoistaJoskus vaan on hyvä.