17.4.2011

Spring is here, believe it or not!


Kevät on tullut. Olen nauttinut jo muutaman jäätelön ulkosalla, pilvisessä säässä, mutta myös auringon helottaessa taivaalta. J tuli eilen kotiin Kiinasta ja toi ihania ja hassuja tuliaisia. Pari kiinalaista lehteä, teetä, vihreäteekeksejä ja -piiraita ja mahtavia tarinoita kiinalaisesta (työ-, ravintola-, juoma-) kulttuurista. 

Tänään on vietetty ehkä täydellistä sunnuntaita upeassa (salaisessa) brunssipaikassa, kävelty kaduilla, otettu sammakkoloikkia, hymyilty vain. Nyt pikainen piipahdus kotona: kaksi tuntia aikaa pakata, käydä suihkussa ja kiiruhtaa lentokentälle. Minun talviloma alkaa virallisesti huomenna eli tänään lähdetään Ranskaan. Hurraa! Siellä on jo yhtä lämmintä kuin Suomessa kesällä. Jännittää vain aika kovasti nämä vaalit, minkähänlaiseen Suomeen sitä palataan. Tai kannattaako tänne ylipäätään enää palata? Ranskaankaan ei hirveästi poliittisen ilmapiirin takia kannata jäädä. Ehkä haemme turvapaikkaa Belgiasta. Ei hallitusta, joten ei puolueitakaan. 

Ihanaa sunnuntain jatkoa! Muistathan äänestää!


2 kommenttia:

  1. Sammakkoloikat teköö päivästä ku päivästä hyvän! Pus!

    VastaaPoista
  2. Voi Kiina! Jos on matkustanut niin vähän kuin minä tuolla kaukomailla, niin Kiinasta riittää kerrottavaa koko elämäksi, vaikka olisi käynyt vain siinä hyvin länsimaisessa kaupungissa. Kun tullaan seuraavan kerran käymään, niin tahtoo nähdä kuvia ja kuulla tarinoita! Onks J:llä omaa blogia? Pitäis olla.

    VastaaPoista