5.4.2011

Never Let Me Go




























Voi miten tuo aurinko paistoi tänään. Jopa meidän kadun jalkakäytävä on miltei kokonaan sulanut jäästä. Huimaa vauhtia! Huomenna alkaa ennakkoäänestys ja olen aika pihalla siitä, kuka saisi ääneni. Tiedän kyllä, ketkä eivät saa, mutta kuka olisi tarpeeksi hyvä...

Olenko muistanut kehua siskoltani joululahjaksi saamaani kirjaa? Hankkikaa käsiinne, mutta älkää lukeko mitään kirjaan liittyvää, älkää takakantta tai arvosteluja. Älkää myöskään katsoko elokuvaa. Ottakaa vain kirja käteenne ja sukeltakaa. Löytyy myös suomeksi Tammen julkaisemana nimellä Ole luonani aina.

Tällä hetkellä luettavana on Kulinaristin kuolema - alkukankeuden jälkeen olen päässyt melkoiseen vauhtiin ja kirja on erittäin herkullinen.

PS. Ateneumin kahvila on ihana. Puhumattakaan itse museo.

3 kommenttia:

  1. Joko kävit kattomassa leffan? Vai onko se vielä edes teattereissa? Meidän lukupiirikirja on nyt Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa (Hunter S. Thomas) ja katotaan piirissä sitten myös leffaversio (Depp!). Eikös teillä ollu kirja-leffa-yhdistelmä myös jotenkin ajankohtanen? Vink, vink!

    VastaaPoista
  2. Ei ole vielä teatterissa, vasta toukokuun alussa. Eli odotuttaa vähän.

    VastaaPoista
  3. Liitin kirjalistaani. Olen tankannut samaa romaania vuoden vaihteesta lähtien. Olen niiiiin hidas. Tai sitten askartelu vie kaiken ajan.

    VastaaPoista