30.4.2011

It will be soon warm and sunny here - let's get a glass of sparkling for that

Se, mistä pidän ehkä eniten Ranskassa, on ruoka. Yksinkertaista ja maistuvaa. Tärkeää ei ole pieni pipertäminen vaan rehelliset, puhtaat maut. Yksinkertaisia ovat heidän leipänsä, aamiaisensa ja illallisensa. Tai ainakin niin sen itse olen oppinut näinä vuosina. Yksinkertainen ei kuitenkaan tarkoita tylsää vaan asioiden yhdistämisen taitoa. Nautinto on tärkeää. 

Toiseksi alimmassa kuvassa on löydöt kirpputorilta. Osa on jo Suomessa, osa matkaa postitse. Rouenissa on todella kaunis kasvitieteellinen puutarha, jossa vietimme päivän J:n perheen (tässä kohtaa se laveampi merkitys). Kävimme myös tutkimassa Monet'n Givernyä näin kevät aikaan. Voi, kohta täällä Suomessakin kukkii ja kukoistaa ihan kunnolla. Nyt alkoi juuri satamaan vettä - ja sehän kuuluu tähän. Onhan nyt sentään Vappu. Otetaan lasillinen sille. 

PS. Edelleen isoja ongelmia kuvien ja koneeni kanssa, joten tässä vain ihan hajaotoksia.

3 kommenttia:

  1. Givernyssä! Voi ihanuus! Minä haluan nähdä PALJON kuvia, kun nähdään!

    VastaaPoista
  2. Joo, kuvia on paljon. :) Keväällä paikka on ehkä parhaimmillaan, mutta on se kaunis myös syksyllä.

    VastaaPoista
  3. Joo, mä tilaisin sieltä postista tuo ylemmän loodan. Kiitti!

    VastaaPoista