7.4.2011

Say hi to your relatives, don't eat radioactive red berries





Lundi, Mardi, Mercredi, jeudi... täällä pakataan. Tai toinen pakkaa ja toinen haikeana sängyllä makoilee ja seuraa sivusta. Toinen lähtee Kiinaan, ilman sitä toista. Hassua. Ja erityisen ikävää, koska se toinenkin haluaisi aina kovasti Aasiaan. Kyseessä on työmatka, eikä edustusrouvaneidille ainakaan vielä tälle reissulle ole varattu lentoa. Kumma juttu, vaikka hotellihuonekin on suurempi kuin meidän koti. Ja lämmintä plus kakskymmentä.

Noh, edustusrouvaneiti lähtee lauantaina tyttöjen kanssa rimpsalle Tallinnaan. Onhan se nyt herranjestas etelässä ja lämmintä 3-4 astetta plussan puolella. Villahousut?

2 kommenttia:

  1. Ex tempore -etelänlomailu kuuluu mun elämään. Se on olennainen osa minuuttani, vähän kuin sekin, että pyörin lauantai-iltapäivisin keskustan fancyissa kahviloissa ja Ateljee Barissa lapsenkokoisen ruusupuskan kanssa juomassa samppanjoita.

    Kyllä, se on just mun elämää. ON! ...onononon...

    :D

    VastaaPoista
  2. Joo, huomenna hirveen korkeet kengät ja kuohuviinipullo käteen. Lopputulos: maataan edelleen rähmällään jossain eestiläisessä puskassa-- eikä päästä ylös.

    VastaaPoista