6.2.2011

Have a lovely Sunday


Tänään on ensimmäinen päivä meidän tänne Vallilaan muuton jälkeen, että olemme oikeasti kotona koko päivän. Vähän aion käydä joogaamassa ja kävelyllä, mutta aion viettää koko päivän ihan kotosalla. Aika hassu olo. 

Minulle on iskenyt melkoinen neulomisinnostus. Selätin sukkaprojektin, jota olen työstänyt viime joulukuusta asti... vihdoinkin näpräsin silmukat loppuun ja nyt saapassukat odottavat vain pientä tasoittavaa höyrytystä ja ei kun menoksi vain. 

Uusin projekti on ollut puikoilla myös jo jonkin aikaan. Työkaverini Anun rohkaisemana otin työn alle aaltopitsisen kaulahuivin, joka on nyt noin puolessa välissä. Melkoisen koukuttavaa hommaa. Lanka on superkaunista Noro -lankaa, jota ainakin saa lankatalo Priimasta. On kuin tekisi maalausta - täytyy neuloa hirveää kyytiä, jotta näkee, miltä seuraava väri mahtaakaan näyttää. 

Ulkona paistaa aurinko ja lähdemme tästä ensimmäiselle kävelyretkelle näissä maisemissa. Johan tuo on aikakin yli kahden kuukauden asumisen jälkeen. Melko kiireisiä viikonloopuja on tainnut olla ihan liikaa. 

Töihin liittyen olen tänään jo vähän leiponut. Kuvat tulevat myöhemmin tänään tänne. Voin luvata kauniita värejä! 

PS. Onnea ihanalle pikkuneidille Kuopioon!

7 kommenttia:

  1. Voitko tuoda yhden macaronin huomenna töihin? Yks vaan, joku pieni.

    VastaaPoista
  2. Kyllä huomaa, että keski-ikä lähestyy sielläkin! Onko kesällä palstan vuoro? :D

    VastaaPoista
  3. Vai että keski-ikä!! Argh! Juuri eilen vitsailtiin, että vielä viikon ajan voin tehdä kaikkia hurjia asioita, kun olen kakskymppinen. Sitten sekin ilo loppuu ja tulee kaikkia vaivoja ja harmaita hiuksia. Minullahan oli jo viime kesänä se villi ruukkupuutarha tuuletusparvekkeella.. ehkä se saa jatkoa tänäkin vuonna.

    VastaaPoista
  4. Ha! Keski-ikä on paljon hauskempaa kuin kakskymppisenä oleminen! Saa tehdä ihan kaikkia asioita kuin nuorenakin, plus monia lisää ja monilla tekemisillä voi aiheuttaa helpommin pahennusta (eli on rajumpi kuin kakskymppinen!) Minä odotan jo innolla myös sitä KAIKKEIN hurjinta aikaa: eläkeikää. Minun mummo täyttää kesällä 80 vuotta ja käyttää farkkuja. :D

    VastaaPoista
  5. Ihanaa, että neulot! Ja tuo lanka on taivaallista.. Hei, mä aion mennä yhden tosi kivan tyypin Katjan organiseeraamaan neule/kässäkerhoon ensi maanantaina 18-20 ja siitä eteenpäin joka toinen ma, olisit supertervetullut mukaan. Arabiassa!

    VastaaPoista
  6. Oon saanut melkoisen pistoksen tuon kaulaliinan suhteen. Ihanaa lankaa. :) Ajattelin, että samalla mallilla kehittelen vielä jonkin kesähuiviversion. Pitäisi keksiä vain lanka. Ehkäpä tulen sun mukaan joku kerta. Vähintäänkin vaan ihastelemaan muiden tekosia. :)

    VastaaPoista