4.9.2011

Berlin Fastforward

I'll be going to Berlin next weekend. Half work, half pleasure. Now all the hints, what I should do there are welcome. The weekend is very short so there isn't much time, but maybe I can forget about the sleeping?  

I read that there is Berlin Music Week then, maybe some interesting music? A wonderful brunch of course, Maupark on Sunday morning, a bit some shopping (if only I found my favourite stores) and frozen yogurth.

3 kommenttia:

  1. Paras jogurttipaikka on Yoli Mittessä. Ja lounaalle tai aamiaiselle mee Spreegoldiin Rosa-Luxemburg-Strasselle, lähellä Alexanderplatzia. Siinä sen lähellä Münzstrassella on toi Yoli. Parempi Yoli on Invalidenstrassella Mitten toisella puolella, mutta sinne on hiukan pitkä matka. Pitää mennä metrolla, pois Naturkundemuseumilla. Oi, Berliini!

    VastaaPoista
  2. Joo, se Yoli on ihana (ja listalla jo). Siinä lähellä on yksi lempikauppa: Wood Wood myös. Tuo Spreegold on ihan uusi tuttavuus, mitä sieltä saa? Lounaspaikkoja on niin monta.. aikaa niin vähän!

    VastaaPoista
  3. Sieltä saa miellyttävässä ja varsin hyvälaatuisessa interiöörissä helppoa, mutta kerrassaan hyvää ruokaa. Se on sellanen ensin sisään ja sitten ulos -tyyppinen, mutta kuka nyt lounaallaan istumaan ja tsättäämään juuri joutaakaan.

    VastaaPoista