15.5.2011

Amazing flea market weekends still ahead and the amazing weekend behind











Pienet ystäväiset Savosta ovat olleet visiitillä viikonlopun ajan. Ja hyvän visiittiajankohdan he lapisperheenä valitsivatkin: viikonloppuna on hemmoteltu (piha)kirppisten ystäviä. Eilen vietimme päivän Arabian ja Toukolan pihakirppiksillä ja kierrätystapahtumassa, tänään olemme samonneet vanhaa Herttoniemeä ja sen pihoja. 

Savon suunnalle lähti melkoinen lasti kelpolöytöjä pikkurahalla ja itsekin saimme lisäyksen kokoelmiimme. Kohta voin oikeasti aloittaa tuolien ripustamisen seinille. 

Parastahan tässä keväässä on se, että kirpputori- ja kaupunkosatapahtumia on vielä useammalle viikonlopulle. Ensi viikonloppuna on täällä meillä Vallilassa pihakirppikset ja parin viikon päästä vielä Kumpulassa. Tykkään. Myös toinen meistä keksi tänä viikonloppuna, minne sijoittaisi osan tulevasta lottovoitostaan tai yllätysperinnöstään.

PS. Kävimme eilen Tropicariossa, jossa oli hurjan paljon käärmeitä. Isoja ja vaarallisia, pieniä ja supervaarallisia. Enpä ole koskaan tainnut kokea niin pitkäkestoisia kylmiä väreitä.

4 kommenttia:

  1. Me olemme myös keksineet yhden uuden kohteen lottovoitolle. Nimittäin rakentaisimme VALTAVAN viherhuoneen. Helppohan Strömsön tyyppien laitella taimia ja kasveja, kun on tilaa! Ei meille mahdu, mutta viherhuoneeseen mahtuisi. :D

    VastaaPoista
  2. Pienimmät ja vähän isommatkin kiittävät kivasta viikonlopusta! Ihanan kiireetöntä ja kirpputorin täyteistä aikaa hyvässä seurassa. Tykkäsimme kovasti! :)
    Tulemme aivan varmasti pian taas uudestaan.

    -M, R, F, R ja pikku O-

    p.s. Pikku R muisteli vielä kotonakin kuinka hyvä J oli lukemaan kirjoja. J:stä taisi tulla pikku R:n idoli. :)

    VastaaPoista
  3. Ihana pikkumies. :) Onneksi kirjoja on paljon ja lukeminen tekee hyvää J:lle. :)

    VastaaPoista
  4. Hei,

    Herttoniemen pihakirppis tulee taas. Tällä kertaa kirppistellään 29.4. Ohessa linkki kirppisuutiseen, jonka kautta löytyy tulostettava kartta kirppisalueesta. http://www.herttoniemi.fi/index.php/uutiset-mainmenu-277/2756-pihakirppis-valtaa-herttoniemen
    Terveisin Anu

    VastaaPoista