31.10.2010

The last day of October 2010 was also a day of flea marketing



Minulla on jatkumistaan jatkunut tämä ikuisuuksia kestänyt flunssa, kröhä, nuha, yskä mikä liekään. Voimat alkaneet olla aika finaalissa, onneksi se muutaman viikon takainen hurja kuume ei ole uusiutunut, mutta ei tämä keuhkot-pihalle-bileetkään tunnu kivalta. 

Helsingin jäähallissa on kirppis joka lauantai ja sunnuntai, jos mitään suurempaa tapahtumaa ei ole samaan aikaan. Myyntipöytiä oli monenlaista, samoin ostajia. Mielenkiintoinen sekametelisoppa. Mukaan lähti Vallilan kankaista tehty laukku, mummo-paita 1,50 euroalla ja vauvan sukat (kuvassa) eurolla. Ne lähtevät vielä lähipäivinä postitse Ranskaan. 

Paluu matkalla iski hulvaton himo äyskäröidä jättiannos spagettia tomaattikastikeella vatsaan ja senhän tein. Kyytipoikina meni ystävän tekemät hittisämpylät: pieniin saviruukkuihin istutetut avokadoöljyllä voidellut leipäset. Nam! Jälkiruoaksi tarte tatin. Iltapuhteena tuunattiin vielä vähän paitaa. :)



I'm still sick, but had enough energy to check one flea market. We ate huge portions of spaghetti, tarte tatin and great bread made by my friend. Victoria and Daniel from Sweden are visiting in Finland.



1 kommentti:

  1. Ne kupit olivat tosissaan hianot! Ja muutenkin hyvät riannot! Pus!

    VastaaPoista