13.5.2012

What if?

Today I was thinking, what if I had chose differently 10 years ago. What if?

5 kommenttia:

  1. Mita sa olisit silloin valinnut?

    VastaaPoista
  2. Katsos, olin silloin ensimmäistä kertaa kesän Islannissa. . .

    VastaaPoista
  3. Minähän aina sanon, että vaihtoehtoista menneisyyttä ei ole olemassakaan. Aivan kuten Jostein Gaarder kirjoittaa, että elämässä kaikki näkyvillä olevat kortit ovat voittokortteja. Mutta hurjan pienestä on joskus kaikki kiinni.

    Jos eräänä elokuisena päivänä vuonna 2001 olisi satanut vettä, en olisikaan mennyt Joensuuhun tapaamaan aivan randomia nettituttua liftillä vaan junalla (ja miksi minä edes menin tapaamaan randomia tuttua Joensuuhun??). Jos olisin ollut liikenteessä hitusen aikaisemmin tai hitusen myöhemmin, en olisi päätynyt erään miehen kyytin. Jos emme olisi keskustelleet siitä, että tarvitsen asuntoa Jyväskylästä, ei olisi tullut ilmi, että hänen vaimonsa oli juuri perinyt asunnon, johon tarvitsi vuokralaisen. Jos en olisi valinnut ensimmäiseksi kämppikseksi omituista hiippailijaa, joka onneksi muutti pian pois, en olisi tarvinnut uutta. Jos et olisi tarvinnut juuri samaan aikaan asuntoa, niin emme olisi alkaneet kämppiksiksi. Jos emme olisi alkaneet kämppiksiksi, olisiko meistä tullut ystäviä?

    Olemmeko siis ystäviä, koska silloin eräänä elokuisena päivänä paistoi aurinko? Jos näin on, niin taivahan kiitos, että aurinko paistoi!

    VastaaPoista
  4. Juuri näin Päivi. Juuri tuota tarkoitin, elämässä on sattumuksella niin suuri vaikutusvalta. Vai onko? Oikein kylmät väreet menevät. :) Se on välillä niin pienestä kiinni; sataako vai paistaako tänään? Olet rakas.

    VastaaPoista