6.2.2012

How exciting

This is it. 

Näin olen jättänyt asunnon (hetkellisesti) remppamiesten "hellään huomaan". Hermoilen jo nyt eteisen ja keittiön lattian kunnosta rempan jälkeen: tyypit aloittivat asunnossa lampsimisen lumisilla kengillään ennen kuin olivat lattioita suojanneet. Kiristelin hampaita, mutta pidin naamani. Pakkohan heillekin on antaa työrauha (ja mulla on kuvat jokikisestä sentistä tuolla asunnossa, joten raastuvassa nähdään). En tiedä, mitä odottaa, kun palaamme takaisin sinne. 

Tulin tappamaan aikaa keskustaan, koska kotona ei vaan voi enää olla. Vähän kahvia, kohta kaverin kanssa lounasta ja sitten viimeinen silmäys kotiin ja lentokentälle. Kiina odottaa, mutta minä en tiedä, mitä odottaa Kiinalta. Olen melkoisen skeptinen ja ennakkoluuloinen tuota maata kohtaan, joten katsotaan, miten minun käy. Voittaako Kiina minut puolelleen ja osoittautuvatko ennakkoasenteeni vääriksi. Se jää nähtäväksi. Lupaan ainakin yrittää, mutta niitä ihmisoikeusloukkauksia en voi hyväksyä. Missään tilanteessa. 

Katsotaan pääsenkö päivittämään blogia reissun aikana, pieniä vippaskonsteja käyttämällä, sen pitäisi onnistua. Toivotan teille hyvää helmikuuta, itselleni ehjää kotia, hyvin sujuvaa remonttia ja erityisesti oikein kivaa seikkailua Kiinassa. 

Be tuned. 

4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Avoimin mielin, varmasti tulee mielenkiintoinen reissu! Tsemppiä ja iso halaus :)
    -Paula

    VastaaPoista
  3. Hyvää matkaa, varo kaikkee ja voi hyvin. Tuut sitten takaisin ja kaikki kääntyy hyväksi, lopulta aina. <3

    VastaaPoista
  4. Huimaa! Tämä kiinalaisen sensuurin kiertävä ohjelmisto toimii sittekin ja pääsin jopa facebookiin ja blogiinikin tänään. Jännää, sillä eilen tämä "salainen" ohjelma ei toiminut. Ehkäpä pääsen päivittämään vielä jossakin vaiheessa tätäkin.

    Lyhyt yhteenveto: täällä on järjettömän kylmä (tuulee Siperiasta), harmaata, kuolettava liikenne ja aika ankeaa. Eilen en jaksanut liikuttaa itseäni täältä lähiöstä minnekään (ollaan jossakin todella korvessa). Nukuin ja torkuin ja yritin pitää itseäni hereillä. Kasvisruoka olikin kanaa jne. Aika hasardi lopputulos: olin kiukkuinen kuin ampiainen ja vihasin Kiinaa enemmän kuin mitään. Olin jo eilen ostamassa lentoja jonnekin etelään.

    Katsotaan siis tämä päivä läpi vähän enemmän levännein silmin ja ruumiin - ehkä tämä kääntyy vielä positiiviseksi. :)

    VastaaPoista