28.4.2012

It's not ready yet, but...



Our bathroom is not ready, but there are some shots to check a bit. 

I just don't get it, why it takes so long time for the contractor to finish everything. Renovation and all the mistakes were supposed to be finished and fixed for us two weeks ago, the second opinion was that everything is going to be finally fixed this Friday and now we know that things are continuing next week. But I'm optimistic, one day things are finished and the locks have been changed. 

3 kommenttia:

  1. Kyllä se siitä, pikku hiljaa :) Ja hienolta näyttää!
    Ja vuoden päästä se tuntuu kaukaiselta, vaikka nyt onkin SUPERärsyttävää ja ikävää ja typerää. Mut ihan parasta että se alkaa hiljalleen olla ohi. Huh. Ei voi kuin pyöritellä päätään ja lähettää sympatia-ajatuksia ja halauksia.

    t. nimimerkki "vietti kesänsä odottaen täysin valmiina seissyttä kämppäänsä 2kk asumalla pahvilaatikoiden keskellä vuokralla läävässä" aka Pååla

    VastaaPoista
  2. Uskon, että raastaa hermoja nuo viimeiset viimeistelyt. Mitäpä sopimus sanoo, voisitteko jo vaatia hinnanalennusta?

    Meillä yritetään olla raastamatta hermoja, meillähän on ollut yhtä sun toista kesken talven yli. Nyt pääsee pihalle sahaamaan ja surraamaan, niin ehkä saadaan viimeiset saunan ja kylppärin nurkat valmiiksi. :P

    VastaaPoista
  3. Hermot ovat tiukilla, mutta niin on kohta joku urakoitsijakin. Hommat taas vaihteeksi seisoo syystä, jota ei tunnu kukaan tietävän. Deadline tulevana sunnuntaina, en tiedä sopimuksen korvauspykälistä tällaisessa tilanteessa. Lukot vaihtuvat tänään, mutta ukot ramppaavat ainakin vielä ensi viikon.

    Mutta kohta se on ohi. Ja vuoden päästä tätä ei toivon mukaan enää edes muista.

    VastaaPoista