10.8.2011

Stage - A High School Musical

Kävin ystäväni kanssa kannattamassa kulttuuria ja nuoria taiteilijan alkuja Stage -koulumusikaalin esityksessä Peacockissa. Musiikali on voittajien musikaali, josta on nähty suurin osa jo televisiossa ohjelmassa Stage - paras koulumusikaalista. 

Kyseisessä näytöksessä tuntui olevan kiusallisia teknisiä ongelmia: laulajien lauluista ei tahtonut saada mitään selvää. En tiedä oliko ongelma pelkästään tekninen vai verottiko myös esiintyjien amatööritaakka artikulointia. Puoliajan jälkeen tätä ongelmaa oli fiksattu eikä kaikki energia mennyt enää siihen pinnistelyyn, että olisin kuullut, mistä ne tyypit nyt laulaa (bändi oli miksattu liian kovalle suhteessa lauluun). 

Oli mainiota nähdä innokkaat nuoret lavalla, mutta kyynisenä kolmekymppisenä jäin kaipaamaan (kunnollista) tarinaa, tiivimpää kerrontaa (ja voi hitto, parempaa loppuratkaisua) ja edullisempaa lipun hintaa. Toivottavasti nuoret saavat lipputuloista suurimman osan ja pääsevät jatkamaan koulumusiikaliperinnettä Tampereella. Nuoreen yleisöön musikaali upposi täysin. Upeaa mukana elämistä ja hienot aplodit. 

Kiinnostava formaatti, jonka soisin jatkuvan (ja kehittyvän). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti